Басейнова дирекция Черноморски район
Мониторинг на водите

Басейнова Дирекция „Черноморски район” обявява конкурс за детска рисунка на тема „Всяка капка вода е ценна и има значение за нас “

Конкурсът е по повод честване на Световния ден на водата - 22 март 2021 г. Световното мото тази година е  „Valuing water 2021” /"Ценим водата"/.

Всеки участник може да участва само с една рисунка, изпълнена с aкварел, пастели, цветни моливи, както и смесени и други изобразителни техники. Максималният размер на творбите трябва да е не по-голям от А3. При нужда от повече информация и възникнали допълнителни въпроси, може да се обръщате писмено на следната ел. поща:   pr@bsbd.org

Всички авторски творби получени до 15.03.2021 г. и отговарящи на условията на конкурса ще бъдат оценявани от експертно жури на БДЧР, а победителите ще бъдат обявени на електронната страница на БДЧР:  https://www.bsbd.org/  на 22 март 2021 г. За всички участници са предвидени грамоти, а за победителите в двете възрастови групи  предметни награди за първо, второ и трето място.

Награждаването ще се проведе в рамките на Световния ден на водата 22 март, в Заседателната зала на БДЧР, а при  наличие на извънредна епидемиологична обстановка наградите ще бъдат изпратени по куриер или лично предадени на училището/ детската градина  на  победителите.

Повече информация за регламента на конкурса може да откриете  тук.