Басейнова дирекция Черноморски район

Конкурс на Програмата за малки проекти и МОСВ

   Формат: видео, текст, фотография + текст или само фотография
   Краен срок: 15.06.2011

   Награди: 6-ма участника в конкурса ще бъдат наградени с тридневен палатков лагер „Магията на Витата стена” през месец август в с. Здравковец, община Габрово, който ще включва различни атракциони, много игри, походи, приключения и забава. Всеки от участниците ще има възможността да покани своите родители или един приятел, с които да сподели наградата си. Ще бъдат раздадени още 6 поощрителни награди. Всичките 12 най-добри идеи ще бъдат представени на сайтовете на МОСВ, Програмата за малки проекти и на сайта на УзанаПолянаФест. Обявяването и награждаването на победителите в конкурса ще бъде на 16 юли 2011 на Узана, по време на двудневния фестивал там - УзанаПолянаФест.

    Условия за участие:
•    всички материали трябва да бъдат изпратени на е-майл: uzanapolyanafest@gmail.com  
•    в полето „subject” трябва да има следния текст: ZelenaBulgaria_UzanaPolyanaFest
•    снимките да са в .jpg формат и не по-големи от 1 mb
•    текстът да е написан на български език и на кирилица
•    видеото – очакваме линк към качено на сървър видео или ъплоад в Youtube или  Vimeo със заглавие: „ZelenaBulgaria_UzanaPolyanaFest_вашето име”
•    във Вашия е-майл до нас задължително впишете трите си имена, е-майл за кореспонденция, възраст и къде живеете
    Очаквайте писмено потвърждение за участието си в конкурса! В случай, че не получите такова в срок от 5 дни след като сте изпратили материала си, повторете заявката си за участие или ни се обадете на телефон 02 9532715.

ПРЕСЦЕНТЪР на Басейнова дирекция